Wednesday, 4 January 2017

Pemenang TOP Commenter Dorsett Pink

Assalamualaikum wbt semua.

Selamat Tahun Baru 2017.
Sorry lambat 4 hari bersiaran.

16hb November 2016 hari tu, DP ada buat contest nak cari Top Commenter kat blog DP ni. 
Boleh baca kat ENTRI NI.


 Seperti yang dijanjikan, Dorsett Pink akan umumkan Pemenang Top Commenter pada 3 Januari 2017. Tapi mintak maaf banyak-banyak la semalam internet kat tempat DP ni slow nak mampus, lembap macam siput. So, terpaksalah DP tangguh ke hari ni...

Sebelum tu, DP nak ucapkan ribuan terima kasih yang tak terhingga kat semua yang sedi baca entri-entri DP dan tinggalkan komen. DP hargai jasa manis korang yang berpenat menaip komen-komen tu. DP mintak maaf sebab masih belum berkemsempatan nak jenguk rumah korang. Still busy with my thesis. Target nak hantar tahun ni..

So pemenang yang telah komen banyak-banyak kat Blog Dorsett Pink ni ialah :

1. Bashtiah Nahrul
2. Jari Manis

DP pilih 2 orang ni sebab depa dua ni jari kebabooomm duk booomm blog DP hari- hari. Terima kasih banyak-banyak. Yang lain-lain yang turut serta tinggalkan komen pun, DP nak ucapkan terima kasih banyak-banyak jugak.. Nanti ada masa DP akan visit korang k..

Untuk JM dan Bsh, nanti DP akan sent hadiah kat korang. Sabar ye menunggu. hehhehe  

22 comments:

  1. Replies
    1. thanks jugak kak zakie sebab selalu baca blog DP yang tak semengah ni

      Delete
  2. TAHNIAH KPD PENGOMEN2 YG RAJIN TU

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pun rajin jugak, sellau jer akak visit blog saya and dropping komen

      Delete
  3. Alaaaaaaaa... SS tak sempat terjah! Busy bebeno masuk 2017! Apa2 pon tahniah buat yang berjaya! Yang tak berjaya macam SS ni... Duduk bucu katil nanges esak esak... ha ha ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nangis esak-esak? hahahhaha.. SS Takpe, ramai jer orang yang bagi hadiah kat ss

      Delete
  4. Selamat Tahun Baru Intan! Semoga berjaya dalam apa juga azam dan usaha! Aminnn...

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat mereka! Saya yang super busy timbul tenggelam buat mase nie..heheheh..

    ReplyDelete
  6. Terima kasih, DP! Alhamdulillah... Good news untuk this new year. Tahniah JM juga! 😊😊😊

    ReplyDelete
  7. Jay emm... hadiah sila kerat dua... ha ha ha

    ReplyDelete
  8. Tahniah buat mereka berdua. Salam 2017 juga DP. Moga dipermudahkan urusan untuk siapkan tesis...

    ReplyDelete
  9. argh..kenapa tak tau ni... melepas!

    ReplyDelete
  10. demam lagi ke.
    i like your workstation. so simple and love it

    ReplyDelete
  11. tahniah kpd pemenang, congrats walupun lmbat wish

    ReplyDelete
  12. Sis JM terkejut tau dpt email intan minta alamat..rupanya nak bagi hadiah top komen eh...tq!

    ReplyDelete
  13. Tahniah buat top commenter...
    Cheers.

    ReplyDelete