Friday, 21 April 2017

Bila Ben Ashaari Tinggalkan Komen....................

Bila Ben Ashaari Tinggalkan Komen....................
Aku sangat teruja a.k.a terkejut bila nampak nama BEN ASHAARI komen kat blog aku hari tu. Dia komen kat entry 'Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist' ni.  

Terima kasih jugak lah kat adik Syed sebab buat Segmen ni, sebab adik buat segmen ni & akak join, Ben Ashaari datang 'melawat' akak. hahaha



Pastu komen tu pulak, minta aku PM dia kat FB.. huuwwwaaa.. 100x teruja aku. Tapi malangnya aku tak ada akaun FB, so aku just email jer dia. Alhamdulillah dia reply.

Mungkin bagi orang lain adalah perkara biasa, tapi bagi aku ianya adalah luar biasa sebab dia ialah BEN ASHAARI - Blogger paling Famous di Malaya abad ini. Aku ni blogger picisan jer.. Sapalah nak pandang budak picisan macam aku ni, apatah lagi bagi seorang Blogger hebat macam Ben tu. Aku selalu baca blog-blog blogger terkenal & tinggalkan komen macam blog Fatin Liyana, Namee Roslan, Vivy Yusuf, Maria Elena, Yuyu Zulaikha, RedMummy & ada lagilah blogger-blogger lain tapi tak adalah diaorang nak singgah blog aku ni..

Selain dari Ben, so far, blogger famous yang pernah komen kat blog aku ialah Cik Epal & Hasrul Hassan. Aku respectlah dengan blogger-blogger famous macam ni yang sanggup mencemar duli menziarah blog blogger picisan macam aku ni. Walaupun dah famous tapi masih lagi humble & tak malu nak bertegur dengan blogger-blogger baru. Tabik spring la sister & brother!

Buat Ben Ashaari, terima kasih aku ucapkan sebab sudi singgah blog aku ni & tinggalkan komen. Salam Jumaat ya bro..

12 comments:

  1. Betul...bila Blogger senior yang dah ada nama...sudi tinggal jejak di blog kita...subhanaAllah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan PC kan, memang kita happy kan kalau diaorang tinggalkan jejak kat blog kita

      Delete
  2. wah...terujanya kan...
    tahniah... :)

    ReplyDelete
  3. wahhh... memang excited lah kan! nape dia pm awak? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah excited sgt nadhie... Kenapa dia pm tak leh la citer, rahsia.. Hehehe

      Delete
  4. Weehuuuu! Kite pun tumpang terharu ye. WOW! Ben Ashaari tuuuu...

    P/s:- Eh, tapi Cik Epal tu memang rajinlah jugak komen kankankan! ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq fairuz.. A'ah sy tengok cik epal rajin gak BW and tinggalakn komen. Komen2 kat blog dia pun, dia reply semua

      Delete
  5. hahahaha sebab tu saya suruh akak join haritu. Memang dah berpakat dah dengan abang ben ni kahkah gurau2.

    ReplyDelete
  6. Uhuk! Rasa macam jeleslaa jugak sikit2. Huuuuu :P
    Btw, tahniahh! ;)

    ReplyDelete
  7. Kan 😄 Rasa macam Wowww! bila mereka komen di blog kita

    ReplyDelete
  8. teruja kan bila blogger hebat komen...tahniah dorsettpink

    ReplyDelete