Tuesday, 18 April 2017

I AM BLOGLISTED BY MRS PIP

Assalamualaikum..

Hari ni saya nak join Segmenyang dianjurkan oleh Mrs Pip..

http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/04/sedang-berlangsung-segmen-i-am.html
Mana tahu ada rezeki saya, dapat la jugak masuk dalam Senarai Bloglist Mrs.Pip.

Jom kawan-kawankita meriahkan segmen yang dibuat oleh kawan kita ni.., boleh klik kat entry Mrs.Pip ni. 
 

17 comments:

  1. Hi DP, thanks join ya...
    cheers.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wwlcome mrs. Pip. Hopefully sy terpilih menjadi pemenang. Hehe

      Delete
  2. SELAMAT BERSEGMEN DP GDLUCK

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak PI, good luck untuk akak juga..

      Delete
  3. Replies
    1. terima ksih Iq. hopefully saya menang.. hihi

      Delete
  4. Salam singgah disini dari segmen yang sama.
    http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/04/sedang-berlangsung-segmen-i-am.html

    ReplyDelete
  5. Salam singgah dari segmen yang sama.
    https://ariazir.blogspot.my/2017/04/segmen-i-am-bloglisted-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih jia sebab sudi follow saya. good luck untuk awak juga

      Delete
  6. Good luck kak! jemput join saya punya segmen juga hihihi

    https://anothersyed.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    ReplyDelete
  7. terima kasih syed. terima kasih jugak sebab invite akak

    ReplyDelete
  8. terima kasih e'in for your wish

    ReplyDelete
  9. hi ... thanks join segmen Mrs Pip ...
    senarai penyertaan sudah pun di-update ...
    nnt boleh check di sini :-

    http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/04/update-senarai-penyertaan-i-am.html

    cheers.

    ReplyDelete