Monday, 17 April 2017

Wordless Monday - KLCC at Night




16 comments:

  1. Replies
    1. saya pun dah lama tak ke klcc ni idzwa, hari tu ambik kesempatan hujung minggu bawak FL pergi main kat taman klcc tu

      Delete
  2. hye. sy datang blogwalking dan follow blog akak.
    bestnya gi klcc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih awak sebab follow akak. really appreciate!

      Delete
  3. wow cantiknya... kat sabah ni pun ada tapi tak sebesar macam ni..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh ye ke.. ok, nanti saya ke sabah k

      Delete
  4. So prettyyyy! Dah lama sangat tak pergi klcc 😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan fairuz. saya pergi klcc baru-baru ni saja nak bawak anak saya, FL pergi main kat playground kat klcc tu

      Delete
  5. Wahhhh... kalerful. Dah lama tak pergi KLCC.

    ReplyDelete
    Replies
    1. fiza, saya pun daha lama tak pergi, i think disember tahun lepas kot last saya pergi klcc.

      Delete
    2. sebab tu tergerak hati baru ni nak pegi sana

      Delete
  6. canteknye, anak IQ pun dah pandai tengok KLCC dari jauh, dia pun da start sebut Can-teekkk..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow! pandainya dia Iq, mesti cute masa dia cakap macam tu

      Delete
  7. banyak banyak kali pegi sana kan tak pernah terpkir nak amek gambar KLCC macam tu hehehe..

    ReplyDelete
  8. Akak tak pernah pun dpt tangkap gambar cam ni tau.selalu je tgk org buat.

    ReplyDelete
  9. Cantik :) Siqah jarang pergi KLCC> Pernah dua kali je datang KLCC malam nak tengok pertunjukan air pancut dengan lagu. best :)

    ReplyDelete