Tuesday, 6 June 2017

Tidur Dalam Kelas

Korang pernah tak tertidur dalam kelas masa Cikgu atau pensyarah mengajar kat depan? Aku selalu...

Tak kira kat sekolah ke, kat universiti, atau kat kelas agama, mesti wajib ada adegan TIDO tu... Tidur of course la sebab mengantuk dan mengantuk tu pulak terjadi atas banyak faktor.Antaranya faktor tak cukup tidur sebab malam sebelum tu stay up buat assingment atau studio project, sebab penat, sebab tak makan, atau langsung tak ada sebab, tetiba je mengantuk...

Pastu bila mengantuk tu,nak jugak ambik nota konon-konon macam nak tunjuk macho la yang ko tu student baik, tak mengantuk (konon!) so tangan tu selamber jer tulis apa yang disampaikan.

End up, inilah hasilnya πŸ‘‡


Cakar ayam!
😸😸😸😸😸😸

9 comments:

  1. Hihihihi...walau tertido tetap gigih ya...telepati ni...

    ReplyDelete
  2. kalau mya selalunya tertidur kelas teori je.. lebih2 lagi lecturer yg mengajar ikut buku sebiji-sebiji..

    ReplyDelete
  3. wahaha!!! 😁😁😁
    of coz pernah tertidur dalam kelas. hihihi

    ReplyDelete
  4. hihi, pernah aje tidur dalam kelas, kalau pensyarah tu biarkan xpe, tapi kalau ada pensyarah nakal, dia baling dengan marker. hehe

    ReplyDelete
  5. Tertidur dlm klass saya tak pernah tapi kalau fikiran terbang ke luar klass memang kerap. Fikiran tu melayang2. Tak tau lah siapa yg nampak yg melayang2 tu.

    ReplyDelete
  6. ha ha ha ha ni biasa ni dulu time aida kat U.
    gila mengantuk.
    tapi tgn maintain menulis sebutir-sebutir yg kuar dari mulut lecturer ha ha ha ha....
    bila tgk balik, gelak besar masing-masing!

    ReplyDelete